Finnish

Tämä sivu on otettu evankeliumin ruoansulatuskanavan oikeus “Miksi kristinuskon?” 

Ray Comfort mukaan

VALINTA

Kuvittele, olen tarjoutunut valinta neljää lahjoja:

● alkuperäisen Mona Lisa
● upouusi Lamborghini näppäimet
● a miljoonaa dollaria käteisenä
● A Laskuvarjo

Voit valita vain yhden. Jotka sinä valitsisit? Ennen kuin voit päättää, täällä on joitakin tietoja, joiden avulla voit tehdä wisest valinnan: sinun tarvitse siirtyä 10 000 metrin lentokoneessa.

Does joka auttaa sinua muodostamaan pisteitä? Se olisi, koska tarvitset laskuvarjo. Se on ainoa neljä lahjoja, joka auttaa oman dilemma kanssa. Muut voi olla jokin arvo, mutta ne ovat hyödyttömiä, kun se tulee edessään vakavuus lain 10 000 suu-syksyllä. Tietäen, että sinun tulee siirtyä olisi tuotettava terveitä pelon et — ja että pelko laji on hyvä, koska se tallentaa elämääsi. Muista, että.

Mielestäni nyt neljä tärkeimmät uskontoja:

● Hindulaisuus
● Buddhalaisuus
● Islam
● Kristinuskon

Joista jokin pitäisi valita? Ennen kuin voit päättää, täällä on joitakin tietoja, joka auttaa sinua selvittämään, mikä on wisest vaihtoehto: koko ihmiskunnan seisoo ikuisuus reunaan. Kaikki aiomme kuolla. Meidän kaikkien on kuolema oven läpi. Se voi tapahtua meille kaksikymmentä vuotta tai kuusi kuukautta,… tai tänään. Suurin osa ihmiskuntaa kuolema on valtava ja kauheaa plummet tulee Tuntematon. Joten mitä meidän pitäisi tehdä?

Muistatko, miten se oli tietosi hypyn, joka tuottaa kyseisen terveitä pelko ja että pelko auttoivat sinua tekemään oikean valinnan? Tiedät mitä painovoima oikeuden tehdä sinulle. Samalla tavalla aiomme tarkastella toisen lain ja toivottavasti tietosi ja mitä sillä voi tehdä sinulle auttaa sinua tekemään oikean valinnan elämän suurimmista ongelmasta. Pysyä niin, me — ja muista kertoa pelkäävät puolestasi.

HARPPAUSKun me kuolemme ovat yleistyneet, mitä kutsutaan “lainsäädännössä synnin ja kuoleman.”1 Me tiedämme että lainsäädännön “Kymmenen käskyä.”Nyt tarkastella kyseisen lainsäädännön ja katso, miten aiotte tehdä, kun se kohtaavat tuomiopäivänä. Rakastanut ennen kaikkea muuta Jumala? Onko hän ensin elämääsi? Hän olisi oltava. Hän on antanut sinulle, elämäsi ja kaiken, mitä on hyvä sinulle. Do you love hänelle kaikki sydämen, sielu, mielen ja vahvuus? Se on ensimmäinen käsky vaatimus. Tai voit poistaa toisen käskyn tekemällä mieltäsi, jotka sopivat sinulle Jumala — Jos sanotte, “minun Jumalani ei ole Jumalan viha, hän on Jumalan rakkauden ja armon”? Että Jumala ei ole; hän on figment mielikuvitus. Luo Jumala mielesi (omaa kuvaa Jumalan) on jotain Bible-puhelut “epäjumalanpalveluksen.” Epäjumalanpalvelijoiden syöttää koskaan ilmaisemiseksi Jumalan nimi turhaan, cuss Word inhoa Heaven.Have? Joka on nimeltään “blasphemy” ja on hyvin vakava Jumalan näköpiirissä. Tämä rikkoo kolmannen käskyn ja Raamatun sanoo Jumalan ei pidä guiltless joka vie hänen nimensä turhaan.Oletko aina käyttää vanhempiesi implisiittisesti, ja säilyttää Sabbath Pyhän? Jos näin ei ole, voit jakaa neljännen ja viidennen käskyt. On koskaan vihasi joku? Raamatun sanoo, “joka vihaavat veljensä on murhaaja.”2Seitsemäs on “Sinun on ole tehnyt aviorikoksen” mutta Jeesus sanoi, “jokainen, joka näyttää nainen, lust jälkeen hän on tehnyt aviorikoksen hänen kanssaan sydämessään jo”3 (seitsemännen käskyn sisältää sukupuoleen ennen avioliiton). On koskaan katsoin lust kanssa tai oli avioliiton ulkopuolella sukupuoleen? Jos sinulla on, että Commandment.Have Oletko koskaan valehdellut peleihin olet rikkonut? Koskaan varastettu mitään arvoa riippumatta? Jos sinulla on, sinä olet lying varas. Raamatun kertoo meille, “Lying LIPit ovat Kuvotus Herralle,”4 sillä hän on Jumalan totuuden ja pyhyydessä. On sinun coveted (jealously haluamasi) muiden käyttäjien asioita? Tämä on vastoin Kymmenennen käskyn.
Vähän JESSICANiin on Jumalan moraalinen lakia, että jokainen kohtaavat. Meillä on ilman anteeksi, kun olemme seisomaan Jumalan eteen, sillä hän antoi meille meidän omatunto saada aivan väärin. Aina oltava, varastaa, Aviorikos, murha ja niin edelleen, me tiedämme, että se on väärin. Joten tässä on keskeinen kysymys. Tuomion päivä, kun Jumala tuomitsee sinun, olet löytyvät viattomia tai syyllistynyt rikkoi tätä lakia? Ajattele, ennen kuin vastaus. Siirtyy taivaan tai Hell? Raamatun varoittaa, että kaikki murhaajia, Epäjumalanpalvelijoiden, valehtelijoita, varkaat, ne joutuvat tekemisiin hänen ja adulterers päätyä Hell.5 Niin jos does joka jättää sinut?Ehkä ajatellut menossa helvettiin ei pelottamaan, koska et usko sitä. Aivan kuin avointen ovien 10 000 jalat maasta, joka on pysyvä ja sanomalla, “en usko on seurauksista, jos ilman laskuvarjon hypätä.”Sanoa, että ei ole seurauksia on Jumalan laki on sanoa, että Jumala on perusteeton etu, on paha. Tämän vuoksi.24. Helmikuuta 2005 yhdeksän-vuotias tyttö raportoitiin hänen kotoa Homosassa, Florida puuttuu. Kolme viikkoa myöhemmin, poliisi löysi hän oli ollut kidnapped, julmasti raiskattu, että haudattu sitten elossa. Vähän Jessica Lunsford todettiin olevan clutching pehmolelu sidottujen, kneeling asennossa.
Miten voit REAGOIDA?Miten voit tuntea kohti mies, joka murhattiin kyseiseen maahan pieni tyttö äänen julma tapa? Ovat sinun suututti? Toivon niin. Toivon, että olet outraged. Jos olit täysin uskottavuuttaan hänen, se paljastaa jotain hirvittävä tietoja hahmo.Katsotteko, että Jumala on kuitenkin tällaisten tekojen paha? Voit panostaa jalo sielu, hän ei ole. Hän on outraged ne.Fury kaikkivaltiasta Jumalaa vastaan paha on hänen hyvyydestään näyttöä. Jos hän ei ollut suututti, hän ei olisi hyvä. Emme ei voi erottaa Jumalan hyvyyden hänen vihansa. Uudelleen, jos Jumala on hyvä luonteeltaan, hän on oltava äänen vihoissaan jumalattomuuden tähden.Mutta hänen hyvyydestään on niin suuri, että hänen vihansa ei rajoitu rapsin ja murha kehitettävä. Ei mitään on piilotettu puhdasta ja Pyhä silmänsä. Hän on outraged kidutuksen, terrorismin, keskenmeno, varkaus, kärki, Aviorikos, haureus, Pedofilia, Homoseksuaalisuus ja blasphemy. Hän näkee myös ajatuksen elämämme ja hän tuomitsemaan meitä sydän piilotetut syntinsä: lust, vihaa, kapina, ahneus, likaisten imaginations, kiittämättömyyttä, itsekkäisyys, kateutta, ylpeys, kateus, vilppiä, jne. Jeesus varoitetaan, “Mutta I sanon sinulle, että jokaisesta turhasta sanasta, jonka ihmiset lausuvat, ne on tehtävä tili tuomiopäivänä”6 (korostus lisätty).Raamatun sanoo, että Jumalan viha “noudattaa” kunkin meihin tai7 ja että aina, kun me teemme syntiä, olemme “tallentaminen viha ylös”8 tuomion, jona tietojen tutkimuksessa kävi ilmi. Me jopa kertonut, että olemme “luonteeltaan viha lasten”9 (korostus lisätty). Sinning Jumalaa vastaan tulee luonnollisesti meille — ja olemme luonnollisesti ansaita hänen vihansa meille synnit mukaan.
Välitön kuolemaMonet ihmiset olettaa, että koska Jumala on hyvä, hän anteeksi kaikki, ja Anna kaikki sinners taivaaseen. Mutta ne hänen hyvyydestään ymmärtää väärin. Kun Mooses pyysi kerran nähdä Jumalan kirkkaus, Jumalan kertoi hänelle, että hän ei voinut nähdä hänet ja elää. Mooses kuolisi heti, jos hän näytti Jumalaa. Katsovat:[Jumalan] sanoi, kaikki minun hyvyydestään kulkevat ennen sinun tehdä… Ja tapahtuu, kun taas minun kunniaa, että I otetaan käyttöön voit cleft rock ja will cover you with kättäni mutta minä välitän, jonka.10Huomaa, että kaikki Jumalan kirkkaus oli näkyvissä hänen “hyvyydestään”. Jumalan hyvyyden on lopetettu Mooses heti vuoksi hänen omat sinfulness. Jumalan hyvyyden tulipalon kulutetaan hänelle, kuten veden, auringon pinnan pudotetaan Cupin. Meihin yhteyttä seisomaan Jumalan läsnäollessa ainoa tapa on oltava puhdassydämisiä. Jeesus sanoi, “Siunattuja ovat puhdasta keskustassa, sillä ne nähdä Jumalan.”11 Mutta kuten olemme nähneet tarkastelemalla lain, ei yksittäinen yksi meistä on “puhdas Heart.”Nämä ovat erittäin tuskalliset ajatuksia, koska olemme vaihduttua Jumala on kuin yleisesti hyväksyttyjä kuva. Hän ei ole hyväntahtoista työtä isä-luku, joka onnellisina hymyilevät yhteydessä syntinen ihmiskunnalle.Nämä ajatukset pelottavaa, keskellä muista kertoa pelkäävät puolestasi. Jumala pelko pelkäävät terveellisistä, voit määrittää. Raamatun kutsuu sitä “viisauden alusta”.12Uudelleen, tietosi Jumalan laki olisi avulla voit nähdä, että sinulla on hengenvaarallisia dilemma: Jumalan viha (oikeutetusta vihansa) vastaan henkilökohtaiset synneistänne valtava ongelma. Sin vain seuraamus — uusimmat, jopa laki — on kuolema sekä iankaikkisuuteen Hell. Mutta vain yhden lainsäädännön ei ole katkennut. Kuten muutkin meille olet epäilemättä jakaa kaikki nämä lait, lukuisia kertoja kunkin. Millaisia viha luulet tuomarin on perusteltua ottaa kohti syyllistynyt breaking the law tuhansia kertoja rikollinen?
KATSOTAANPASeuraavaksi nyt tarkastellaan näiden neljän suuria uskontojen nähdäksesi, jos ne voivat auttaa oman sääntelyvaatimuksia.Hindulaisuus
Hindulaisuus uskonnon sanoo, että jos olet ollut huono, voi tulla takaisin etäkäyttötroijalainen tai muiden eläinten kuin.13 Jos olet ollut hyvä, voit ehkä tule takaisin kuin prinssi. Mutta aivan kuin joku sanoa, “kun voit hypätä pois suuntaisesti, sinun saada sisään takaisin kuin toisen matkustaja. Jos olet ollut huono, siirryt Economy-luokan; Jos olet ollut hyvä, voit mennä jopa ensimmäisen luokan.” Se on mielenkiintoinen käsite, mutta sitä ei käsitellä todellinen ongelma, ottaa syntiä Jumalaa ja helvetin todellisuudessa vastaan.Buddhalaisuus
Juoksijan buddhalaisuus uskonnon kiistää, että Jumala on vielä olemassa. Se opettaa, että elämästä ja kuolemasta ovat lajittelussa illuusio.14 Joka muistuttaa pysyvän suuntaisesti ovea ja sanomalla, “en ole todella tähän, eikä ole mitään sellaista asiaa kuin vakavuus lain ja sillä perusteella, että aion osuma.” Joka voi tilapäisesti avulla voit käsitellä pelkosi, mutta se ei ole neliömäinen todellisuutta. Ja se ei käsitellä todellinen ongelma, ottaa syntiä Jumalaa ja helvetin todellisuudessa vastaan.Islam
Kiinnostavaa Islam tunnustaa synnin ja helvetin todellisuutta ja Jumala, mutta se tarjoaa on sinners voi paeta Jumalan oikeus, jos he tekevät uskonnollisten Worksin toivoa justice. Jumala näkee ne, ja heistä vuoksi toivottavasti hän näyttää armon — mutta he eivät tiedä varmasti.15 Kunkin henkilön Worksin punnittava tuomiopäivänä, ja se sitten päätetään joka on tallennettu ja kuka ei ole — perusteella siitä, onko ne jälkeen Islam, olivat vilpittömiä parannusta ja tarpeeksi vanhurskaita tekoja merkittävämpiä niiden huonot siirrot suoritetaan.Joten Islam uskoo Jumalan armon voi ansaita omaa voimin. Aivan kuin hyppääminen loppui taso ja uskoa, että flapping käsivarsien aiotaan torjumiseksi lain vakavuus ja säästää 10 000 suu pisarasta lähtien.Eikä ole jotain muuta harkita. Jumalan lain osoittaa, että paras meistä on mitään mutta jumalattomien rikosasioissa, pysyvän syyllistynyt ja tuotantoketjusta ennen täydellinen ja Pyhä tuomarin valtaistuimelle. Kun ymmärtää, meidän “vanhurskaita tekoja” ovat tosiasiallisesti seen as an attempt lahjoa häntä maailmankaikkeus tuomari. Raamatun sanoo, että koska meidän syylliseksi mitään tarjoamme Jumalan meille perustelut (meille hänen courtroom acquittal) on iljetystä hänelle16 ja vain lisää meidän rikoksia.Islam, kuten muita uskontoja ei ratkaise ongelmaasi, ottaa syntiä Jumalaa ja helvetin todellisuudessa vastaan.Kristinusko
Joten miksi on kristinusko eri? Eivät kaikki uskontojen sama? Katsotaanpa. Kristinusko Jumala itse “laskuvarjo” säädetty meille, ja hänen Word sanoo koskevat Vapahtajan, “Laita Herran Jeesuksen Kristuksen.”17 Just laskuvarjon kuin ratkaista dilemma vakavuus ja sen seuraukset lainsäädäntöä niin Vapahtaja ratkaisee täysin dilemma Jumalan lain ja sen seuraukset! Se on puuttuu, sinun tarvitsee palapeli-osainen.Kuinka Jumala ratkaista meidän ongelma? Hän täyttää vihassaan tulossa ihminen ja ottaen meidän rangaistus itse. Kirjoitukset kertoa meille että Jumala oli Kristus, maailman täsmäytys häntä itseään. Kristinuskon tarjoaa vain laskuvarjo pelastaa meidät Me puutarhaan lain seurauksilta.
PALAA LISÄOSAAN tasoVoit havainnollistaa tätä selkeämmin, palataan tähän tasoon nähden hetki. 10 000 Suu-pudota reunassa on pysyvä. Voit siirtyä. Sydämesi on thumping rinnassa. Miksi?Vuoksi sekä. Tiedät, että vakavuus lain tappaa sinut kun hyppää.Joku tarjoaa sinulle alkuperäisen Mona Lisa. Työnnät syrjään.Toinen henkilö kulkee voit avaimet upouusi Lamborghini. Voit antaa heille lattian pudottamalla.Joku yrittää pannut teidän käsiinne miljoonaa dollaria. Työnnä henkilön käden pois ja seistä siellä kauhu lähestyvästä kohtalo on.Yhtäkkiä kuulet äänen, eli “Täällä on laskuvarjon!”Neljä henkilöitä, joista jokin aiotaan pitää kaikkein uskottavuutta silmiisi? Hän on se, joka piti laskuvarjo ylös! Uudelleen se on hypyn, joka poistaa Laskuvarjo hyviä uutisia kohti pelko.Samalla tavalla tuntemus mitä Jumalan laki tekee sinulle tuottaa pelkään, että tekee Vapahtaja äänen hyviä uutisia uutisia! Se ratkaisee oman Jumalan viha sääntelyvaatimuksia. Jumala rakastaa sinua niin paljon, että hän tuli synnitöntä ihminen Jeesus Nasaretilainen henkilökohtaisesti. Vapahtaja kuoli excruciating kuoleman-onhe rajat, ottaen your rangaistus (kuolemanrangaistuksen) itse. Iankaikkinen oikeuden vaatimukset täyttyneet hetki, jotka hän huusi, “Se on valmis!”Jumalan viha salama pysäytettiin ja hänen närkästys ukkosen oli silenced osoitteessa Golgata n bloodied rajat: “Kristus on lunastanut meitä siitä tehdään kirous meille lain kirouksen.”18 Me rikkoi lakia, mutta hän tuli mies maksaa meille seuraamuksen hänen elämänsä verta. 

Sitten hän nousi kuolleista, yhteyksien kuoleman. Tämä tarkoittaa sitä, että Jumala voi nyt anteeksi jokainen synti on yhä sitoutunut ja Martha kuoleman-lause. Jos parannuksen ja että Jeesus on luotettava, voit sanoa Apostoli Paul kanssa:

Elämä Kristuksessa Jeesuksessa hengen oikeuden tapahtunut minulle synnin ja kuoleman lain vapaita.19

Siten sinun tarvitse enää olla tormented kuoleman pelko ja sinun ei tarvitse etsiä mitä tahansa muita tapoja käsitellä dilemma synnin ja Jumalan viha.20 Vapahtaja on Jumalan lahja sinulle. Evankeliumi on koko, syntinen ihmiskunnan äänen hyviä uutisia!

Jumala itse voi “reunat” Voit. Hän puhdistaa sinun ja antaa sinulle Kristuksen “vanhurskauden”. Hän voi tehdä voit puhdassydämisiä pesemällä pois synneistänne. Hän katteenalainen voit viljely kovaa vihassaan, että hän on cleft sinulle sivuja Rock alkaen.21

Vain Jeesuksen voi tallentaa kuoleman ja helvetin, jotain, joka voisi ansaitset tai ansaitsevat koskaan.22

Tee se jo tänäänSaada iankaikkisen elämän lahjan, sinun on parannuksen synneistänne (Ota niistä) ja saatettu Herran Jeesuksen Kristuksen-, sijoitat laskuvarjon — luotat häneen yksin pelastukseksenne. Tämä tarkoittaa hyvää teosten hylätä keinona yrittää Jumalalle (yritä lahjoa häntä hänen) ja luottamus vain mitä Jeesus on tehty puolestasi. Yksinkertaisesti heittää itse, tuomari armon. Raamatun sanoo, että hän on runsaasti armoa kaikille, jotka kehottavat häntä,23 niin kehotettava häntä juuri nyt. Hän kuulla teidän, jos lähestyä hänelle nöyriä ja surullinen sydän.Tehdä se juuri nyt, koska et tiedä milloin toteuttaa kyseisen harppaus kuoleman oven läpi. Tunnustaa synneistänne Jumala, laita luottamuksesi Jeesus säästää, ja sinun välitettävä kuolemasta elämään. Sinulla on Jumalan lupaus sitä.24Rukoilla jotain tällaista:“hyvä Jumala, tänään otan pois kaikki omat syntinsä [nimi ne] ja esitin minun luottamusta Jeesuksen Kristuksen yksin minun Herra ja Vapahtaja. Anteeksi, muuttaa sydämeni ja myöntää minulle iankaikkisen elämän lahjan. Jeesuksen nimessä rukoilen. Aamen.”Nyt on uskoa Jumalaan. Hän on ehdottoman luotettava. Koskaan epäillä lupauksensa. Hän ei ole ihminen, että hän olisi oltava.Oman rukous vilpittömyys Kuuliaisuus Jumalan tahto osoituksena niin lukea hänen Word (Raamatun) päivittäin ja totella, voit lukea.25Siirry sitten http://www.livingwaters.com ja valitsemalla koskevat “Tallenna itse joitakin kipua.” Siellä löydät, periaatteet, jotka auttavat kasvaa uskoanne. Haluat ehkä saada näyttöä Bible, joka vastaa kristinuskon yleisin kysymyksiin 100. Informatiivinen korkoriskipositiosta auttaa sinua kuin Christian kasvaa.26 Toiselle resurssille auttamaan lisätietoja uuden uskon — ja jakaa sen (tämä artikkeli saattaa olla englanninkielinen) — on Master-Radio. Kuuntele sitä vapaasti http://www.WayoftheMasterRadio.com.Please et nakata tässä kirjasessa syrjään. Jos se on ollut sinulle hyötyä, välittää sen jollekulle tärkeisiin — ei ole mitään tärkeämpää kuin jos he viettävät iankaikkisuudessa.27 Kiitos luet tätä.Jumala jatkaa siunaamaan voit ja teidän,
Ray Comfort
Bibliografia1.Roomalaiset 8: 12
Niin sitten veljekset, olemme velallisten olla lihassa, armolla elää.
2.1 John 3: 15
Kaikille, jotka vihaavat veljensä on murhaaja ja tiedät, että ei murhaaja on iankaikkinen elämä, noudattaen hänelle.
3.Matthew 5: 27-28
Olet kuullut, että se oli sanonut, on tehnyt aviorikoksen. Mutta minä sanon teille, että jokainen, joka etsii nainen lustful tarkoituksena on jo tehnyt aviorikoksen hänen sydämessään.
4.Sananlaskujen 12: 22
Lying huulet on iljetystä Herran, mutta ne, jotka toimivat uskollisesti ovat hänen iloksi.
5.Ilmestyskirjan 21: 8
Mutta raukkamaiset, epäuskoiset, iljettävä, murhaajia, seksuaalinen moraalitonta, huorintekijöiden, Epäjumalanpalvelijoiden ja kaikki valehtelijoita on puolestaan järvi, joka polttaa btuli- ja tulikivijärveen, mikä on toinen kuolema kanssa.
I KOR. 6: 9 – 10
Tiedätkö ei, että sen vääristä teoista ei peri Jumalan valtakuntaan? Ei voi pettää. Ne joutuvat tekemisiin hänen, eikä Epäjumalanpalvelijoiden, eikä adulterers, eikä homoseksuaalien, F14 eikä sodomites, eikä varkaat, eikä ahneita, eikä drunkards, eikä revilers eikä epäjumalanpalvelijoita perii Jumalan valtakuntaan.
6.Matthew 12: 36
Mutta minä sanon teille, että jokainen turhasta sanasta miesten voi puhua, he antavat huomioon se tuomiopäivänä.
7.John 3: 36
Hänellä, joka uskoo Son, on iankaikkinen elämä; ja hän, joka uskoa Son ei saa nähdä elämää, vaan Jumalan viha pysyy hänelle.
8.Roomalaiset 2: 5
Mutta oman kovuus ja impenitent sydämesi mukaisesti voit ovat treasuring itsellesi viha viha päivä ja Jumalan vanhurskas tuomion ilmoitus
 

9.Ephesians 2: 3
joukossa myös me kaikki kerran suoritetaan itseämme meidän lihassa, himoista täyttää halut lihassa ja mieli ja olivat viha, samoin kuin muut lasten luonne.

10.Exodus 33:18, 22
Ja hän sanoi, “Kirjoita, Näytä Your kirkkaus.”
Se on tehtävä, kun taas minun kunniaa kulkee, että tallentaa voit cleft rock ja se kattaa voit kättäni kanssa samalla, kun minä välitän, jonka.

11.Matthew 5: 8
Siunattuja ovat sydän, puhdasta, sillä ne nähdä Jumalan.

12.Psalm 111:10
Herran pelko on viisautta; alku Hyvät tiedot ovat kaikki ne, jotka eivät hänen käskynsä. Hänen kiitosta uskollisuutensa ikuisesti.

13.“On mahdollista Man on alempi eläinten uudestaan?” Maharshi: “Kyllä. On mahdollista, Jada Bharata osoituksena — olleet uudestaan Hirvieläimet kuninkaan salvia kirjoitusten kaskun “<www.hinduism.co.za/reincarn.htm>.

14. “Kun oman puhdasta, ajaton, toimittava niin tietoisuutta, edellyttääkö ajattelua mielesi viitekehyksellä sitten aika illuusio täysin tiivistää ja sinusta tulee ehdottomasti ilmainen samsaric jakson ajan, muutos, impermanence ja kärsimystä.” <www.buddhistinformation.com>.

15. “Sitten ne, joiden saldo (hyviä tekoja) on raskas, ne onnistuvat. Mutta niille, joiden saldo on valoa, on niille, jotka ovat menettäneet heidän sielunsa; in hell on ne noudattavat”(Surah 23:102, 103).

16. Sananlaskujen 15: 8
Jumalattomien uhri on iljetystä Herran, mutta mattoimurit rukous on hänen iloksi.

17. Roomalaiset 13: 14
Mutta käyttöön Herran Jeesuksen Kristuksen-, ja lihaa, joka täyttää sen himoista ei ole säädetty.

18. Galations 3: 13
Kristus on lunastanut meille alkaen lain kirouksen tullut kirous meille (se on kirjoitettu, “kirottu on kaikille käyttäjille-puussa jumittuu” *),

19. Roomalaiset 8: 2
Elämä Kristuksessa Jeesuksessa hengen oikeuden tapahtunut minulle synnin ja kuoleman lain vapaita.

20. Varokaa mysteerikultteihin kuten Jehovan todistajien ja Mormons. Ne masquerade as “Christian”, mutta ne ovat juurtuneita (yrittää tehdä hyvää Worksin ansaita pelastuksen) self-righteousness.

21. I KOR. 10: 4
ja kaikki juonut saman hengellinen juoma. Ne juonut että hengellinen Rock, joka seurasi heitä ja että Rock oli Kristuksen
.

22.“Varten armosta ovat tallensit kautta uskossa; ja joka ei annettu itseänne: se on Jumalan lahja: kuin rakennusurakoita, jottei kukaan ihminen olisi ylpeillä “(Ephesians 2: 8, 9).

23. “Sillä se kirjoitusten kohta sanoo, jokainen, joka uskoo, häntä ei saa hävettää. Sillä ei ole eroa juutalainen ja Kreikan: kaikkien saman Herra on RTF, kaikki, jotka kehottavat häntä. Sillä joku on kehotettava nimi Herran on tallennettava”(roomalaiset 10: 12, 13).

24. “Varmasti, minä sanon sinulle, hän, joka kuulee minun sanani ja uskoo hänelle, joka lähetti minulle, on iankaikkinen elämä, ja on joutumaan tuomion, mutta on läpäissyt kuolemasta hollantilaiset” (John 5: 24).

25. “Hän, joka on minun käskyni ja säilyttää niitä, hän on se joka rakastaa minua: ja hän, joka rakastaa minua on rakasti minun Isäni ja rakastan häntä ja ilmeinen itseni hänelle” (John 14: 21).

26. Näyttöä Raamatun (Bridge-logot julkaisijat) on käytettävissä paikallisesta kirjakaupasta tai http://www.livingwaters.com/

27. Muita kirjaset ovat käytettävissä alhainen hinta kuin http://www.livingwaters.com/

Ray Comfort resurssit luettelolle seuraavasta http://www.livingwaters.com/, soittaa 800-437-1893, tai kirjoittaa: Living vesillä julkaisut, P.O. Box 1172, Bellflower, CA 90706.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: